Barion Pixel

GYIK

A leggyakoribb kérdések, válaszokkal

A Tudatos masszőr egy weboldal, ahol elérhető a  Masszőr kézikönyv és minden online tudásanyagom. Egy YouTube és Spotify csatorna, értékes tartalommal masszőrök részére. Egy Facebook oldal és Instagram fiók a híreim közlésére. Egy Facebook csoport. Egy közösség: tudatos masszőrök közössége. Ez mind együtt. A masszőrök egy új mozgalma, hogy együtt fejlődjünk, szeretetteljes, támogató közegben.

Ha bármilyen kérdésed lenne, keress nyugodtan az alábbi egyik elérhetőségen:

Email: hello kukac tudatosmasszor pont hu

Facebook: a Tudatos masszőr Facebook oldala, annak Messenger oldala, vagy Csoportja.

Vagy az oldal alján található űrlapon keresztül.

Webáruházamban gyorsan és biztonságosan fizethetsz bankkártyával, valamint utalással – kizárólag magánszemélyként.
 

Bankkártyás fizetés

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013. A Barionról bővebben itt olvashatsz.

Utalás:

Sziklai Csaba, MagNet Bank

Bankszámlaszám: 1620001010092358

IBAN: HU02162000101009235800000000

SWIFT kód: HBWEHUHB

Megjegyzés: Megrendelő neve illetve a megrendelt termék (Masszőr kézikönyv, vagy a tudásanyag neve)

Foxpost futárszolgálat

A könyveket a Foxpost futárszolgálat szállítja ki. Bővebb információt itt találsz róluk: https://foxpost.hu/

Házhozszállítás: 2490 Ft.

Szállítás csomagpontra illetve automatába: 990 Ft.

A csomagokat minden héten egyszer adom fel, így a várható szállítási idő maximum 2 hét.
Ezúton is köszönöm minden vásárló türelmét, egyelőre ez fér bele számomra a masszázs mellett. 🙂

Online használat

A megvásárolt immateriális árukat (tudásanyagokat) a weboldalon, bejelentkezést követően a tanulói fiókom menüpont alatt lehet online feldolgozni. A vásárlás után azonnal elérhető, és a vásárlástól számított 1 éven keresztül az is marad.

Ha szeretnéd, hogy szolgáltatásod/terméked bemutassam, keress bátran a kapcsolat fül alatt található bármely elérhetőségemen.

Viszont ha megkeresel, kérlek tartsd szem előtt, hogy kizárólag őszintén mutatok be nézőimnek bármit. Az megoldható, hogy ha túl negatív a véleményem, nem teszem publikussá az anyagot, viszont akármekkora összegről lenne szó, nem fogok jókat mondani olyanról, amit nem gondolok jónak. Szerintem így korrekt a nézőimmel, olvasóimmal szemben, és a saját lelkiismeretem is így tiszta. Köszönöm a megértést.

A szerzői jogi nyilatkozat INNEN tölthető le.

Az általános szerződési feltételek INNEN, A GDPR-nak megfelelő adatvédelmi tájékoztatom pedig INNEN tölthető le.

Milyen egy jó bemutatkozás? Te be tudnád mutatni magadat pár mondatban? Vagy csak egy-egy cimke és nyers adat felsorolása lenne csak? Azok pedig mennyire tükrözik az énedet? Úgy érzem, a bemutatkozás egyre inkább csak egy sablon, ami igazából csak elenyésző mértékben tükrözi azt, hogy az ember milyen is a valóságban. De azért megpróbálok valamit összekaparni, aztán ha csatlakozol közösségünkhöz, remélem tényleg megismerkedhetünk, és részesei lehetünk egymás fejlődésének – így vagy úgy.

 

Már 16 éves korom óta készültem a masszőr szakmára, és 2013 óta építem tudatosan karrierem.

Tanulmányaimat illetően egy kétéves gyógy- és sportmasszőr képzésen túl számos egyéb masszázsstílusba nyerhettem betekintést, úgy mint: irodai-, aromaterápiás-, mézes-, csokoládés-, ájurvédikus-, alakformáló-, Korokán-, kismama-, mélyszöveti-, lomi-lomi-, valamint onkológia masszázs, kineziológiai tape ragasztás, és köpölyözés. Így hirtelen ennyi jutott most eszembe.

Erősségem (és egyben gyengeségem is gyakran) hogy maximalista vagyok. Ha érdekel egy téma, beleásom magam. Mondok erre egy példát: amikor meg akartam tudni, hogy milyen vivőanyaggal érdemes masszírozni, akkor hónapok után már azon kapom magam, hogy arról olvasok angol nyelvű tanulmányokat, hogy egy BHT nevű tartósítószer (a legtöbb masszőr által használt krém egyik összetevője) milyen hatással van hormonháztartásunkra. Vagy éppen, hogy a legtisztább illóolajok is hogyan befolyásolhatják a gyógyszerek felszívódását, vagy épp hogyan okozhatnak maradandó bőrkárosodást. Lényeg a lényeg, ha valami igazán érdekel, annyira utánajárok, amennyire csak tudok. A masszőr szakma és az egészséges életmód pedig két olyan dolog, ami igazán érdekel.

Masszőr kézikönyv és Masszőr tudásanyag

2021-ben döntöttem úgy, hogy az eddig felgyűlt tudásom átadom kollégáimnak – egy könyv formájában. A fentebb említett tulajdonságomból adódóan ez sem volt sétagalopp, például ekkor merültem bele többek között az egészséges lábbeli témába (erről cikket is írtam, itt olvashatod: Az egészséges lábbeli), és rájöttem, hogy a kommersz cipők hogyan teszik tönkre szép lassan a testet, és mi a megoldás erre. Majd 2022 januárjában meg is jelent a könyvem, mely a Masszőr kézikönyv címet viseli, és az utóbbi egy év alatt körülbelül 800 kollégám vásárolta már meg. Ez a szám, és sok kollégám pozitív visszacsatolása adta meg számomra azt a bizonyosságot, hogy sokan kíváncsiak felhalmozott tudásom, kutatásaim eredményére. Így 2022 végén úgy döntöttem, hogy elkezdek dolgozni egy olyan tudáscsomagon, amely már 6-7 éve felkeltette érdeklődésem. Ez pedig az onkológiai masszázs. E tudáscsomag elkészítésével új projektbe kezdtem, ami pedig továbbra is a tudás átadása, de most online tudásanyagok keretében. Ezzel pedig el is érkeztünk a jelenbe, hiszen ezt a bemutatkozást az onkológiai masszázs tudáscsomag indulásakor írom. Amennyiben sikeres lesz ez a projektem is, úgy folytatom a munkát, és további tudásanyagokat készítek kollégáim számára.

Engem hatalmas örömmel tölt el, hogy vendégeim mellett kollégáimat is tudom segíteni, ezzel pedig egész szakmám fejlődésére hatással lehetek, ami nem kis dolog számomra. Remélem Neked is hasznodra válik munkásságom, és te is örömöd leled annak alkalmazásában, és vendégeid pozitív visszacsatolásaiban!

Miben segíthetek?

Nézz

Halgass

Írj

hello KUKAC tudatosmasszor PONT hu

✉️TUDATOS MASSZŐR HÍRLEVÉL✉️

Iratkozz fel hírlevelemre, hogy ne maradj le a legújabb masszőr fejleményekről, hasznos és értékes információkról!

(GDPR az info oldalon)