Barion Pixel

Mentorálás

SZEMÉLYES TANÁCSADÁS, MENTORÁLÁS – PROFESSZIONÁLISAN

Mindenkinek javaslom, hogy ha komolyan szeretne fejlődni, keressen minél több kollégát egy-egy cseremasszázsra, majd lássák el egymást építő jellegű kritikákkal.

Mivel egyre többen kerestek meg, hogy segítsek, úgy döntöttem, nyújtok egy ilyen jellegű szolgáltatást is: ha szeretnél fejlődni, viszont szívesebben hallgatnál az én tanácsaimra, keress meg. Akár online vagy telefonon is tudunk beszélni, akár személyesen is elmehetek hozzád egy masszázsra, majd később az egész élményről megírom a véleményem, és egy csokorba összegyűjtöm személyre-szabott tanácsaim, hogy én miket fontolnék meg a helyedben. Segítek, hogy ezáltal több vendéged legyen, sikeresebb legyél, egészségesebb, boldogabb. Várom jelentkezésed szeretettel!

(Természetesen ezen szolgáltatásomnak díja is van. Telefonon/online konzultáció 30.000 forint / óra, személyesen pedig helyszín függő, de az alapára 90.000 forint, egy 60 vagy 90 perces masszázs esetén. A személyes találkozó árában természetesen benne van az is, hogy a masszázs után otthon összegyűjtöm a tapasztalataim, és összeírom személyre-szabott tanácsaimat.)

Ha beáll a napirendem, online időpontfoglaló rendszeremen keresztül is tudsz majd foglalni, de ez még alakul. 🙂

 

Jelentkezz!

✉️TUDATOS MASSZŐR HÍRLEVÉL✉️

Iratkozz fel hírlevelemre, hogy ne maradj le a legújabb masszőr fejleményekről, hasznos és értékes információkról!

(GDPR az info oldalon)