Barion Pixel

A saját, és vendégeid egészségének sem mindegy, milyen textilek vesznek körül.

A legnagyobb probléma a műanyag. Poliészter, viszkóz, polamid (nylon), akril, polipropilén, poliuretán, pvc, spandex (lycra), elasztán, PET, és így tovább. Ezekkel az a gond, hogy pici kis darapkák leesnek, és ezek lesznek a hírhedt mikro- és nanoműanyagok.

Ezeket a kis anyagokat belélegezzük, majd a szervezetünk megpróbálja lebontani. Csakhogy nem tudja, nincs eszköztára a műanyagok lebontásához. Viszont próbálkozik és próbálkozik, mely egyik következménye a krónikus gyulladás a testben, ami számos egyéb egészségügyi problémához vezethet.

Így a legjobb, hogy amennyire tudjuk, természetes szövetekkel vegyük körül magunkat. Például pamut, len, kender, gyapjú.

A ruhánkon túl, ha lehet, legyen ilyen természetes anyagú a masszázslepedő, a törülköző, a függöny, ha használunk szőnyeget akkor az is, satöbbi. (Otthon is ugyan így, plusz ágynemű, törülközők, minden ruha…)

Ez nekünk is hasznos, és vendégeinknek is.

Ha még profibbak szeretnénk lenni, a természetes szövet még jobb, ha bio/organikus, vagyis nincs tele vegyszerekkel. És a legprofibb pedig ha festetlen is az anyag.

A témáról részletesebben is beszélünk az alábbi videóban: Megbetegít a ruhád?

Youtube: https://youtu.be/vQQUXZYVxHM

Spotify: https://open.spotify.com/episode/3nhi89QvuWLTEru7eRT0RN

✉️TUDATOS MASSZŐR HÍRLEVÉL✉️

Iratkozz fel hírlevelemre, hogy ne maradj le a legújabb masszőr fejleményekről, hasznos és értékes információkról!

(GDPR az info oldalon)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük