Barion Pixel

Szerintem mindannyian egyetértünk abban, hogy a bizalom rettentő fontos a mi szakmánkban (is). Biztos vagyok benne, hogy Te is szívesebben mész olyan szakemberhez, például orvoshoz, akiben teljes mértékben megbízol.

Ezt a bizalmat pedig sokféleképpen építhetjük. Például – amit gyakran tanácsolok én is – értékelésekkel. A legtöbb ember szívesebben megy olyan helyre -legyen akár masszőr, akár egy étterem – ahol lát értékeléseket, amik többségében pozitívak.

És ekkor jönnek képben a tanfolyamokon megszerzett tanúsítványaink. Ez is egy eleme a bizalom fokozásának. Amikor a vendégünk meglátja őket, máris kompetensebbnek lát minket, ami nagyon fontos. Máris jobban megbízik bennünk, máris növekedik a kezelésünk hatása, pedig még hozzá sem értünk!
Természetesen nem a papír teszi a szakembert. Viszont ha már van pár tanúsítványunk, ami növelné a vendégünk bizalmát felénk, ezzel a munkánk eredményét is, miért ne használnánk ki?

Szóval ha fix helyen dolgozol, és van már legalább pár papírod a képzéseidről, vegyél hozzá képkeretet (lehetőleg fából, a környezettudatosság jegyében) és rakd ki!

✉️TUDATOS MASSZŐR HÍRLEVÉL✉️

Iratkozz fel hírlevelemre, hogy ne maradj le a legújabb masszőr fejleményekről, hasznos és értékes információkról!

(GDPR az info oldalon)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük