Masszőr kézikönyv

4,990 Ft

Érdekel, hogyan válhatsz sikeres masszőrré? Mik azok, amikre mindenképpen érdemes odafigyelni egy vállalkozás során? Kíváncsi vagy azon apróságokra, amelyekkel kitűnhetsz a tömegből? Ha igen, jó helyen jársz. Akár teljesen kezdő vagy, akár vén motoros, ez a könyv neked szól. Készülj fel, itt masszázs fogásokat, masszázs elméletet vagy anatómiát nem fogsz találni, viszont rengeteg olyan kérdésre megkapod a választ, amiről nem is tudtad, hogy keresed. Amilyen apró a könyv, olyan hatalmas mennyiségű tudás van belesűrítve: minden tanács mögött számtalan kutatás áll. Egy hiánypótló alkotás, melynek minden masszőr polcán ott a helye.

17 készleten

Kategória: Címke:

Leírás

Olvass bele ingyen!

Paraméterek:
Cím: Masszőr kézikönyv; Szerző: Sziklai Csaba; Méret: A6 (105*148 mm); Oldalszám: 139; Kötés: puhatáblás, ragasztott; Kiadás éve: 2021; ISBN: 978-615-01-3759-9; Karbonnegatív termék.

Egy kollégám, Bozár Attila gyógymasszőr véleménye a könyvről:

“Bárcsak 5 éve olvashattam volna ezt a könyvet, mert akkor nem a saját bőrömön kellett volna megtapasztalnom az esetleges nehézségeket. Csaba a legapróbb részletességig leírja gondolatait, már már túl szájbarágósnak is tűnhet, de higgyétek el, hogy ezek összességéből fog kialakulni egy olyan pozitív összkép egy masszőrről, amiből a siker születhet. Ezektől lesz valaki nem csak szimplán jó masszőr, hanem profi masszőr! A részleteken nagyon sok múlik és ez a könyv a részletekről szól! Kiválóan összefoglalja, hogy mitől lesz valaki eredményes ebben a szakmában. Nekem, tapasztalt masszőrnek is tudott új tanácsot adni, amit be is fogok vezetni a lehető leghamarabb. Minden kezdő masszőrnek kötelező olvasmány kell, hogy legyen! Aki betartja a könyv tanácsait, annak nagy valószínűséggel a siker köveivel lesz kikövezve útja!”

Két kedves próbaolvasóm ajánlója:

“Rendkívül aprólékos, egyszerűen minden részletre kitérő könyv azoknak, akik épp masszőrpályájuk elején járnak és nem tudják, hogyan vágjanak bele, továbbá minden gyakorló terapeutának ajánlom, hiszen egészen biztos, hogy minden praxison van még bőven mit csiszolni, amit végül a páciens életminősége köszön meg.”
– Quastné Rigó Katalin – Molekuláris biológus, mozgásterapeuta

“Ha szeretnél a masszázs igazi művésze lenni, ismerd meg, merülj el benne, csináld szívből, s valódi művész leszel! Pont olyan, mint amilyen ennek a remek szakkönyvnek a szerzője.
Egy olyan alkotást tart a kezében az olvasó, melyet bátran ajánlok minden masszőr kollégának, kezdőknek, haladóknak egyaránt. Feltárja és megválaszolja mindazon kérdéseket, melyek jelen vannak mindennapjainkban, s alapját képzik eme csodálatos hivatásnak.
Vendégfogadás, kommunikáció, fektetés, takarás, …sorolhatnánk. Ugye milyen egyszerűnek tűnnek ezek a mindennapi rituálék, sokszor már automatikusak is. De valóban mindig odafigyelünk ezekre a fontos, s a bizalom kiépülését jelentősen segítő tevékenységekre? Olvasd el a könyvet, s mindenre megkapod a választ!
jól strukturált, gyakorlatcentrikus tankönyv csupa olyan gyakorlati ismeretet tartalmaz, melyet minden fizioterápiával és mozgásterápiával foglalkozó szakembernek ismerni kell. A sikeres produktum egyben hiánypótló is, hiszen a téma ezen aspektusából eddig még nem került elemzésre. A tananyagtartalom jól szerkesztett, könnyen érthető, nagyon jó tanulási és olvasási anyag is egyben.
A szerző munkásságában mindvégig érződik a hivatás iránti elkötelezettség, a szakértelem és a másik emberrel szembeni tisztelet.
Munkája elismerést és köszönetet érdemel, mindazokért az élményekért, tudásért, melyekre az olvasó a könyv olvasása és tanulása közben szert tehet.
Jómagam is köszönöm, hogy elolvashattam, s véleményezhettem ezt a művet.”
– Lengyel Tamás – Egészségügyi szaktanár, természetgyógyász akupresszőr, gyógy- és sportmasszőr

 

Köszönöm

Most pedig az ajánlások után engedd meg, hogy pár nevet felsoroljak. Nekik köszönhetően lett olyan a kézikönyv amilyen. Ők azok, akik tudásukkal, idejükkel, energiájukkal segítették munkámat, amiért rettentő hálás vagyok:
Almásy Csilla, Aranyi Csaba, Bán Szilvia, Békési Eszter, Burjánné Selmeci Dóra, Dr. Bánvölgyi András, Dr. Várnagy Emese, Frankné Gajdácsi Ilona, Gajda Zoltán, Hegyi Kriszta, Hollódi Gergely, Igaz Ildikó, Kiss Bertold, Lengyel Tamás, Pegán Attila, Petrik László, Quastné Rigó Katalin, Radics Mónika, Szekeresné Vilmos Judit, Takács Csilla, Vajda Orsolya. Valamint a Masszőrök Közössége Magyarország, a Masszőrök Országos Szövetsége és az Országos masszőr szakmai csoport azon tagjai akik segítettek a kérdőívekkel, hozzászólásokkal. A kiemelt köszönet pedig feleségem, Sziklai O. Noémit illeti. Nélküle biztosan nem készült volna el a könyvem.

 

Ajánlások

Ahogy a könyvemben is ígértem, az utolsó csupa olyan ajánlással lesz tele, mely a gyors elévülésre való esély miatt a könyvbe nem kerülhetett bele, viszont itt van most alkalmam átadni neked. Ezeket az ajánlásokat a BLOG menüpont első bejegyzésében találod.

✉️TUDATOS MASSZŐR HÍRLEVÉL✉️

Iratkozz fel hírlevelemre, hogy ne maradj le a legújabb masszőr fejleményekről, hasznos és értékes információkról!

(GDPR az info oldalon)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Masszőr kézikönyv” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük